Zij zijn al overtuigd!

Zij hebben elk hun specifieke reden om voor Bestuurswijzer te kiezen…

“Zorgbedrijf Antwerpen telt 42 dienstencentra, een gamma aan thuisdiensten, 3.000 serviceflats en 17 woonzorgcentra. Het is de grootste speler in de Antwerpse zorgsector met 3.700 gemotiveerde medewerkers die elke dag 16.000 klanten helpen.”

We maken met een 5-tal personen, verspreid over 2 diensten,  al verschillende jaren gebruik van Bestuurswijzer’ geeft Eline Matthys, hr-officer bij Zorgbedrijf Antwerpen aan.

Zorgbedrijf Antwerpen had de databank al in huis toen ik er aan de slag ging. Zo heb ik Bestuurswijzer leren kennen.

We consulteren Bestuurswijzer op regelmatige basis. Soms ook vaker, afhankelijk van de vragen die we krijgen uiteraard.

We hebben ieder een beetje onze 'specialiteit' in de organisatie. Zo werk ik persoonlijk het meest met de opzegmodule om vlot opzegtermijnen te berekenen. Collega’s van mij werken dan weer vaker met de module Loonsimulaties om bruto/netto-berekeningen te maken.

Heb ik informatie nodig, zeker in concrete gevallen, dan is Bestuurswijzer 1 van de gebruikte tools. Bovendien vind ik makkelijk mijn weg in de databank, wat toch een grote troef is.

“Heist-op-den-Berg - met meer dan 40.000 inwoners de vierde grootste gemeente in de provincie Antwerpen. De combinatie van landelijke deelgemeenten en een verstedelijkte kern maakt van de gemeente een sterke regionale speler en geeft haar de dynamiek van een centrumstad.”

Een 3-tal jaar geleden schreven we ons in voor een demosessie van Bestuurswijzer. Hier werd  de databank met haar uitgebreide mogelijkheden aan ons voorgesteld. ‘Deze uiteenzetting heeft ons meteen over de streep getrokken’ aldus Maurice Liekens, hoofd personeelszaken. 

Groot pluspunt van Bestuurswijzer is dat je alle informatie op 1 plaats terugvindt.
Zowel de sociaaljuridische regelgeving voor de statutaire medewerkers als voor de contractuelen.

Ik maak ook geregeld gebruik van de simulatietools: de opzegmodule voor de berekening van een opzegperiode- en vergoedingen, de bruto-netto berekening, …

Ik vind de nodige info makkelijk terug via de zoekfunctie. Je geeft een trefwoord in en je bent vertrokken.

We volgden ook een  basiscursus bij Acerta Open Opleidingen en dankzij Bestuurswijzer houden we deze opgedane kennis permanent actueel.

Bestuurswijzer leverde ons bovendien een aanzienlijke kostenbesparing op. Sinds de aanschaf van de databank konden we  immers verschillende abonnementen en tijdschriften opzeggen die voordien toch een grote hap van het budget uitmaakten. 

We raadden Bestuurswijzer ondertussen ook al aan bij onze collega’s van het OCMW.

Uw Bestuurswijzer-voordelen
  • Regelgeving statutairen en contractuelen op 1 plaats
  • Altijd up-to-date en volledig
  • Vlot, toegankelijk taalgebruik
  • Praktisch toepasbaar
  • Makkelijk zoeken
  • Gratis nieuws en updates